Til salg

Ønsker du dig din egen ferielejlighed i Cannes ?

Ja, så kan du nu erhverve dig vores dejlige ferielejlighed for EUR 159.750,00 Vi har stået som de stolte ejere siden 2008 og har siden da tilbragt mange gode ferier og småferier mindst 3 gange årligt. Det har vi naturligvis været superglade for. Men nu er tiden kommet til at Pia går på efterløn og vores pension er inden for en overskuelig årrække. Derfor ønsker vi inden den tid at priorietere økonomi og fritid lidt anderledes end vi gør i dag. Derfor er det naturligvis også med vemod at vi har taget denne "barske" beslutning om at sælge vores lille perle her i Sydfrankrig.
Vi er også bekendt med andre lejligheder der er til salg i området, men vi er overbevist at vores "appartment" er lidt unik med hensyn til "beliggenhed" (B-B-B). På tredie sal og uden larm fra tog og strandvej - og med direkte udsyn til havet med grønne palmer i syns-højde. Et glas rødvin og nyd udsigten - så bliver det altså ikke bedre. Lejligheden er i den største katagogi i Palme d´Azur.
Ved interesse foreslår vi at vores franske (som faktisk er pæredansk) kontakt, at hun laver de juridiske dokumenter. Hun er uddannet både ejendomsmægler og jurist i Frankrig, og kender alle de franske finurligheder. Og hun vil helt klar være på begge vores (køber og sælger) side i en handelsitiuration. 
Her lidt tørre tal :
kr. 1.198.000 Kontantpris
kr.     18.500 Fællesomkostninger (pool, gartner, vedligehold, vand m.m.)
kr.       1.500 El
kr.       4.200 Forsikring
kr.       6.400 Lokal skat (ejendom)
Tinglysning andrager cirka 7%. Hertil kommer nogle handels- og stempelomkostninger. Nogle af dem skal vi dele - det er der rimelige faste regler for og kan oplyses på opfordring.
Der kan forventes en lejeindtægt på kr. 70.-85.000 årligt. Hjemmesiden www.labocca.dk sættes særskildt til salg.
Er du interesseret - send da gerne mail til pn@profilsport.dk eller ring 28192992
Hilsen
Pia & Preben Nedergaard
 
 
Last minute tilbud
uge 49-52
  Før 2400,-  
Nu 1900,-