Lejligheden

Ferielejlighed indeOm lejligheden

Vores lejlighed ligger i ferie recidence la Palme d'azur (tidligere PierreVacanses/Cannes Verrerie) i bydelen La Bocca, lige ved stranden og godt 2 km fra centrum af Cannes. Recidensen er et familievenligt ferieområde med 2 gode pool-områder, tæt på indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og ikke mindst Middelhavet. Lejligheden er beliggende på 3. sal og med den fantastiske udsigt ud over Middelhavet med Esterel bjergene i horisonten mod vest. 

Lejligheden inderholder alt hvad der skal bruges til et par ugers ferie. Vælger du selv at stå for den kulinariske del, findes der inden for få hunderede meter dagligvarerbutikker, samt fine specialbutikker så som bager, slagter, frugt og grønt m.m.. Kvalitet og udvalg overgår langt butikker som vi kender dem fra DK. Cafeer og restauranter findes der en snes stykker inden for 10. minutters gang. Priser typisk 5-25 % under DK nivue. Skulle du blive fristet af Michelin stjerner findes i området 17 af slagsen, men også masser af "almindelige" goumet restauranter til moderate priser. I den billige ende findes 3 rettes menu fra 15-18 €.

SLUTRENGØRING - du sørger selv for slutrengøring og vi forventer en rengøring som du selv ønsker at indtage lejligheden. Vi er også bekendt med at vi alle har forskellig tærskel for "hvad" rent er. Der bliver 4 gange årligt ( mindst ) foretaget en hovedrengøring af lejligheden. 

Klik her for at se flere billeder af lejligheden 

 
 
Last minute tilbud
SÅ ER DER ÅBNET....
  Før 5900,-  
Nu 3900,-