Tæt på....

La Bocca

Lejligheden ligger i et ferieresidence der hedder Piere Vacanses (tidligere Maeva) i bydelen La Bocca - godt 2 km fra Cannes Centrum. Her møder du lokalbefolkningen der mødes på den lokale cafë eller på vej til og fra arbejde. Påtrængende sælgere og tjenere der "kaprer" kunder som man oplever på "charter-distinationer" -  findes simpelhen ikke her. Alt summer i stille og roligt sydenlandsk stemning.
- og så er her INGEN MYG og KAKKELAKKER :-)

BoccaCabane

Med inspiration fra Rio - Sydney - og andre eksotiske steder - så er boccaCabana nu en realitet. 1. og 2. etape er fuldført - og inden for en overskuelig årrække blive den cirka 5 km kyststrækning total omdannet til promenade med et stort mekka for motionister, cyklister og masser af cafeer og restauranter - alt sammen inden for gåafstand

Café og restauranter

Findes i flere prisklasser inden for få hunderede meter. Den lille gade - rue Barthéléby - lige over for indgangen til Piere Vacanse - findes en lille håndfuld restauranter. Vores favorit her er leSaint Barth - http://www.le-saint-barth.com/#Presentation.A . Længere henne af hovedgaden findes flere restauranter,pizzeriaer, china take-away, m.m.

Marked

Få hundrede meter hen ad hovedgaden findes det lokale marked. Dagligt ( undtagen mandag ) fra klokken 7. Det er her de lokale handler grønsager - kød - krydderier - blomster m.m.. Om lørdagen er markedet udvidet med "kludekræmmere"

 
 
Last minute tilbud
SÅ ER DER ÅBNET....
  Før 5900,-  
Nu 5900,-