Cannes

Kort om Cannes

Cannes CroisetteCannes er en by med ca. 70.000 indbyggere, men for det meste med flere da der er en del turister, specielt om sommeren. Byen er særligt kendt for den årlige filmfestival, der tiltrækker massevis af kendte ansigter. Det meste i Cannes by er centreret omkring havneområdet, hvor de store yachts ligger til kaj. Her findes også festivalpladsen, og på den anden side af vejen de store kendte hoteller som Carlton, Martinez osv.

Tag en tur med bytoget - 3 forskellige turer - www.cannes-petit-train.com

Læs mere om Cannes på Wikipedia

Stranden

Stranden ligger som sagt lige foran Pierre Vercanses, og strækker sig flere kilometer til hver side. Det er stort set sandstrand hele vejen og bedst er det et par hundrede meter til højre. Langs stranden ligger der om sommeren med få hundrede meters mellemrum små kiosker hvor der kan købes is, sodavand, øl, sandwich osv. .

Prisniveau

Umiddelbart tror de fleste at det er vanvittigt dyrt at holde ferie i Cannes, men det er langtfra tilfældet. Hvad angår dagligvareindkøb ligger prisniveauet generelt en del under det vi kender herhjemme, og samtidig er udvalget langt større og kvaliteten af f.eks. grønsager og frugt overstiger langt dansk nivue. Det samme gælder restauranter, caféer osv.

Det er naturligvis også muligt at bruge RIGTIG mange penge hvis man indlogerer sig på Hotel Carlton til DKK 30.000 pr. overnatning, og spise på Michelin-restauranter - men det bestemmer man jo heldigvis selv.

En 3-retters menu med rødvin etc. kan nemt findes til en 200 kroners seddel

Palais des Festivals

Palais des Festivals

Det er her filmfestivalen foregår i maj måned hvert år. Der er stort set liv og glade dage hele sommeren her, med forskellig underholdning i form af bands, menneskelige statuer, forskellige kunstnere ( malere osv. ), boder og meget mere. Derudover er det et must at gå en tur rundt og se alle de kendte skuespillers håndaftryk.

Manden med jernmasken

Ud for Cannes ligger Lérins-øerne, og det var på en af dem Manden med jernmasken ifølge historien sad fængslet. Det er muligt at komme ud til øen med båd ( 10 min. ) fra Cannes. Planlæg en heldagstur med madkurv og badetøj - EN OPLEVELSE af de helt store.

I øvrigt er filmen om manden med jernmasken ( den nyeste med Leonardo DiCaprio ) på DVD i lejligheden hvis det skulle have interesse.

Kort

Vis stort kort

 

 
 
Last minute tilbud
SÅ ER DER ÅBNET....
  Før 5900,-  
Nu 3900,-